1.Cerne făina într-un vas adânc. Adaugă sare, fă o adâncitură în mijloc și pune jumătate din cantitatea de margarină topită și smântâna. Frământă toate aceste ingrediente timp de 15 minute.
2.Lasă aluatul la rece o oră. Frământă-l apoi cu margarina rămasă, ţinută la cald. Pune-l din nou la rece.
3.Întinde aluatul și taie pătrate potrivite. În mijlocul fiecăruia, așază câte un cub de brânză și puţin spanac opărit.
Salata de pui cu seminte de dovleac
4.Adună colţurile în mijloc și pune-le în tava tapetată cu hârtie de copt. Unge cu sos de roșii și presară seminţe de dovleac. Lasă la cuptor aceste cornuri cu seminte de dovleac timp de 30 de minute.
Paine la conserva cu seminte de in
300 g brânză telemea mai tare
400 g spanac congelat sau proaspăt
seminţe de dovleac
1 ceşcuţă cu sos de roşii
Pentru aluat
400 g făină
200 g margarină
200 ml smântână
sare
Adaugă comentariu