- Dați pe răzătoare pulpa de dovleac.
- Puneți dovleacul într-un vas împreună cu zahărul și scorțișoara.
- Mențineți la foc potrivit, amestecând continuu, iar când apa s-a evaporat adăugați ghimbirul și untul.
- Încorporați treptat câte un gălbenuș.
- Adăugați făina, în ploaie și amestecați.
- Albușurile se bat spumă cu un praf de sare și se toarnă peste compoziția inițială, amestcând cu grijă de jos în sus.
- Tapetați cu unt un vas cu inel în mijloc și turnați compoziția.
- Mențineți în cuptor până când se rumenește.
- Lăsați-o să se odihnească în formă înainte de a fi scoasă și tăiată.
- Presărați zahăr pudră și serviți ca atare sau cu fructe proaspete.
Credit Foto: Fotolia/olhaafanasieva
Poza principala
- 300 g pulpă dovleac
- 200 g zahăr
- 30 g ghimbir ras
- 200 g făină
- 4 ouă
- 100 g unt
- zahăr pudră
Un desert pentru toate gusturile cu vedeta toamnei, dovleacul
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu