- Pune în blender peștele afumat, tonul scurs din conservă, smântâna, hreanul și usturoiul pisat.
- Mixează de câteva ori până obții o compoziție fină.
- Adaugă apoi două ouă tăiate mărunt și iaurtul foarte bine scurs de zer.
- Potrivește gustul de sare și piper și servește pasta de pește în forme de vafe crocante, pe care le poți cumpăra din orice hipermarket, și decorează cu felii de ouă fierte.
- Dacă nu-ți plac acele vafe, poți pregăti câteva chou-uri absolut delicioase.
credit foto: Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
100 g pește afumat
1 conservă ton în suc propriu
4 ouă fierte
4-5 linguri cu smântână
1 linguriță cu hrean ras
1 cățel de usturoi
1-2 linguri cu iaurt
sare
piper
Foarte gustoase, ușor de pregătit, coșulețele cu pastă de pește sunt grozave pentru antreu.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu