Freaca untul spuma cu zaharul pana devine cremos. Adauga faina proaspat cernuta, ouale si esenta de vanilie. Framanta cu mana si lasa aluatul sa se odihneasca 30 de minute.
Topeste untul si adauga rubarba taiata in cubulete, fructele de padure si zaharul. Lasa-le pe foc sa se inabuse si sa se lege siropul pe care-l lasa rubarba.
Intinde aluatul intr-o foaie potrivit de groasa. Taie patrate potrivit de mari. Pune deasupra o lingura cu rubarba si fructe de padure si aduna putin aluatul, in asa fel incat sa obtii un cosulet. Coace-le la cuptor, la foc mic, 45 de minute.
Revista Femeia de Azi
PENTRU ALUAT:
3 oua
500 g faina
250 g unt
200 g zahar
esenta de vanilie
sare
PENTRU UMPLUTURA:
100 g fructe de padure
400 g rubarba
100 g zahar
25 g unt
Adaugă comentariu