1. Îndepărtează coaja de la pâine şi rulează-le puţin cu sucitorul şi cresteaza-le in cele patru colturi. Unge forme de brioşă cu ulei şi aşază feliile de pâine în ele astfel încât să obţii nişte coşuleţe. Dă la cuptor până se rumenesc frumos.
2. Între timp, pregăteşte salata. Taie mărunt frunzele de salată curăţate, andiva, ceapa verde, ouăle şi ridichile, caşcavalul cubuleţe şi amestecă totul cu sosul făcut din smântână şi muştar. Adaugă un praf de sare, unul de piper şi pătrunjelul tocat.
3. Scoate din forme coşuleţele de pâine şi umple-le cu salată, după care decorează cu o jumătate de roşie şi frunze de pătrunjel.
credit foto: Photoland Profimedia
20 de felii de pâine prăjită
10 frunze de salată
4 roşii cherry
1 andivă
4 ouă fierte tari
2 cepe verzi
5 ridichi
50 g caşcaval
1 lingură de muştar
100 ml smântână
pătrunjel
ulei
piper
sare
Adaugă comentariu