Home » Aperitive, salate, sosuri » Coşuleţe de pâine prăjită cu salată
Aperitive, salate, sosuri

Coşuleţe de pâine prăjită cu salată

1. Îndepărtează coaja de la pâine şi rulează-le puţin cu sucitorul şi cresteaza-le in cele patru colturi. Unge forme de brioşă cu ulei şi aşază feliile de pâine în ele astfel încât să obţii nişte coşuleţe. Dă la cuptor până se rumenesc frumos.

2. Între timp, pregăteşte salata. Taie mărunt frunzele de salată curăţate, andiva, ceapa verde, ouăle şi ridichile, caşcavalul cubuleţe şi amestecă totul cu sosul făcut din smântână şi muştar. Adaugă un praf de sare, unul de piper şi pătrunjelul tocat.

3. Scoate din forme coşuleţele de pâine şi umple-le cu salată, după care decorează cu o jumătate de roşie şi frunze de pătrunjel.

credit foto: Photoland Profimedia

 

Mic dejun cu papaya

Poza principala

cosulete_mici.jpg

20 de felii de pâine prăjită

10 frunze de salată

4 roşii cherry

1 andivă

4 ouă fierte tari

2 cepe verzi

5 ridichi

50 g caşcaval

1 lingură de muştar

100 ml smântână

pătrunjel

ulei

piper

sare

 

Mic-dejun consistent

Cosuletele de paine prajita cu salata sunt o combinatie inedita, placuta si nutritiva pentru mic dejun, cina ori o masa mai cu staif.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.