Coșulete din parmezan

1.Da parmezanul pe razatoarea mare. Separat, încinge putin ulei și presara în mijloc un sfert din cantitatea de parmezan. 

2.Lasa la foc iute, pâna începe sa se întareasca putin. Scoate repede cu o paleta și așaza pe fundul unui pahar, dându-i forma de coșulet. Lasa sa se raceasca bine. La fel procedeaza cu restul de parmezan. 

3.Umple coșuletele cu frunze de salata și rucola, nuci și boabe de strugure. Stropește cu putin ulei de masline și zeama de lamâie. 

4.Servește ca atare sau alaturi de o friptura de pui.

 

Paste cu somon

Poza principala

shutterstock_52904416_mica.jpg

200 g parmezan

100 g nuci

struguri

salata

rucola

zeama de lamâie

ulei de masline

 

Calamari cu chorizo

Un antreu delicios și ușor de preparat.
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE