Home » Cotlet în crusta de mustar

Cotlet în crusta de mustar

1.Dă cotletele cu sare, lasă-le la rece câteva minute, apoi unge-le cu muștar și prăjește-le în ulei încins pe ambele părţi. Scoate-le pe un platou și acoperă-le, ca să rămână calde.

2.În grăsimea rămasă, călește făina până ce capătă consistenţă,  stinge focul și adaugă smântâna, restul demuștar, boabele de piper și muștar pisate. Potrivește gustul de sare. 

3.Servește cotletele cu garnitură de cartofi la cuptor și sos de muștar.

 

Sugestie. Dacă ai mai mult timp la dispoziţie,  prepară cotletele la cuptor: Le pui în tava acoperită cu pergament și le lași până ce se rumenesc.

Poza principala

cotlet_fotolia_16980048_subscription_xl.jpg_c_boris_ryzhkov_-_fotolia.com_mica.jpg

4 cotlete

3 linguri cu muștar

2 linguri cu smântână

1 lingură cu făină

½ linguriţă cu boabe de muștar

piper roșu boabe

ulei

sare

Rapide si gustoase si se potrivesc de minune cu un pahar cu vin tamaios.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.