1.Dă cotletele cu sare, lasă-le la rece câteva minute, apoi unge-le cu muștar și prăjește-le în ulei încins pe ambele părţi. Scoate-le pe un platou și acoperă-le, ca să rămână calde.
2.În grăsimea rămasă, călește făina până ce capătă consistenţă, stinge focul și adaugă smântâna, restul demuștar, boabele de piper și muștar pisate. Potrivește gustul de sare.
3.Servește cotletele cu garnitură de cartofi la cuptor și sos de muștar.
Sugestie. Dacă ai mai mult timp la dispoziţie, prepară cotletele la cuptor: Le pui în tava acoperită cu pergament și le lași până ce se rumenesc.
Poza principala
Galerie foto
4 cotlete
3 linguri cu muștar
2 linguri cu smântână
1 lingură cu făină
½ linguriţă cu boabe de muștar
piper roșu boabe
ulei
sare
Rapide si gustoase si se potrivesc de minune cu un pahar cu vin tamaios.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu