Home » Promo » Cotlet cu ierburi
Promo

Cotlet cu ierburi

1. Împănează cotletul cu feliuţe de usturoi și leagă-l cu sfoară alimentară. Taie cartofii în cuburi. Așază-i în tavă, iar în mijloc pune cotletul.

2. Presară cimbru și piperul zdrobit un pic în mojar. Sărează și stropește cu ulei (cel mult două linguri) carnea și cartofii.

3. Toarnă apă cât să se vadă puţin cartofii și dă la cuptorul încins, la foc iute, 10-15 minute. Dă focul mai încet (potrivit), stropește friptura cu sos din tavă și lasă 40 de minute. Stropește carnea din când în când. 

4. Servește preparatul fierbinte, cu vin alb sau roșu și crenguţe de cimbru verde deasupra.

 

Truc. Ca aroma să fie pregnantă, pisează piperul negru chiar inainte de a-l pune in tavă!

 

Cotlete fragede

Poza principala

cotlet_cu_ierburi_fotolia_35837438_subscription_xxl.jpg_c_food-pictures_-_fotolia.com_mica.jpg

1-1,5 kg cotlet de porc fără os

4 cartofi mari

4-5 căţei de usturoi

cimbru

piper negru boabe

sare

ulei

 

Cotlete de porc marinate

Când vrei să pregătești o friptură fără bătăi de cap, pune la cuptor un cotlet cu ierburi și toată lumea se va linge pe degete după ce se va înfrupta din preparat.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE