1. Combina usturoiul, 20ml de suc de lamaie si 20ml de ulei de masline. Toarna amestecul peste cotletele de miel si marineaza pentru 15 minute.
2. Clateste bulgurul in apa rece. Scurge-l si toarna apa clocotita deasupra. Pune deoparte timp de 15-20 de minute pana se inmoaie. Scurge lichidul in exces si amesteca sucul de lamaie, uleiul si ingredientele pentru salata. Asezoneaza dupa gust.
3. Coace cotletele de miel pe gratar timp de 2-4 minute sau pana sunt facute pe gustul tau. Se serveste cu salata de bulgur.
Poza principala
Galerie foto
4 catei de usturoi, zdrobiti
50ml de suc de lamaie
100ml de ulei de masline
8 cotlete de miel
100g de bulgur
O ceapa rosie, taiata marunt
O jumatate de castravete, feliat
4 rosii, taiate
50g menta proaspata, tocata
O reteta in care poate fi folosit bulgurul este tocmai cea pe care v-o propunem aici.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu