Home » Cotlet la gratar cu caise

Cotlet la gratar cu caise

Bati feliile de cotlet, apoi le sarezi si le presari cu piper. Le pui pe gratarul incins si le intorci pe ambele parti pentru a fi perfect rumenite.

Cand arata destul de apetisant pentru a fi servite, asezi pe fiecare cate o caisa taiata jumatati si presari si nucsoara rasa. Le lasi pe gratar pana cand se coc si caisele. Le poti servi cu cartofi copti sau piure.

Poza principala

cotlet_caise.jpg

8 felii de cotlet de porc
sare
piper macinat
50 g unt
4 caise mari
nucsoara

Iata o modalitate delicioasa de a gati carnea de porc la gratar. Aroma caiselor face toata diferenta.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE