Home » Mâncăruri » Cotlete de miel crocante
Mâncăruri

Cotlete de miel crocante

  1. Eliminați eventualele bucăți de grăsime de pe cotletele de miel.
  2. Plasați bucățile de carne între două bucăți de folie alimentară.
  3. Cu un sucitor, bateți carnea pentru a o aplatiza ușor.
  4. Bateți ouăle cu sare și piper și lăsați-le într-un bol.
  5. Separat combinați pesmetul cu parmezan.
  6. Turnați ulei de măsline într-o tigaie astefl încât să aveți 1-1,5 cm înălțime.
  7. Scufundați cotletele în amestecul de ouă, apoi trececți-le prin pesmet.
  8. Prăjiți cotletele câte 3 minute pe fiecare parte, acestea ar trebui să fie crocante la exterior și culoarea cărnii rozalie.
  9. Cosumați-le cu garnitură de cartofi și salată.

  Credit Foto: 123 RF

Poza principala

cotlete_de_miel_crocante.jpg

  • 10 cotlete de miel cu os
  • 175 g pesmet
  • 10 g parmezan
  • 2 ouă ( bătute cu sare și piper )
  • sare
  • piper 
  • ulei de măsline
O rețetă aromată și crocantă pentru o cină elegantă în familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.