- Eliminați eventualele bucăți de grăsime de pe cotletele de miel.
- Plasați bucățile de carne între două bucăți de folie alimentară.
- Cu un sucitor, bateți carnea pentru a o aplatiza ușor.
- Bateți ouăle cu sare și piper și lăsați-le într-un bol.
- Separat combinați pesmetul cu parmezan.
- Turnați ulei de măsline într-o tigaie astefl încât să aveți 1-1,5 cm înălțime.
- Scufundați cotletele în amestecul de ouă, apoi trececți-le prin pesmet.
- Prăjiți cotletele câte 3 minute pe fiecare parte, acestea ar trebui să fie crocante la exterior și culoarea cărnii rozalie.
- Cosumați-le cu garnitură de cartofi și salată.
Credit Foto: 123 RF
Poza principala
- 10 cotlete de miel cu os
- 175 g pesmet
- 10 g parmezan
- 2 ouă ( bătute cu sare și piper )
- sare
- piper
- ulei de măsline
O rețetă aromată și crocantă pentru o cină elegantă în familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu