- Într-o tigaie adaugă uleiul de măsline și prăjește cotletele de miel 3 minute pe fiecare parte.
- Când carnea este gata, scoate-o pe o farfurie și acoper-o cu folie de aluminiu pentru a fi păstrată caldă.
- În tigaia în care ai prăjit carnea, adaugă sucul de la clementină, sosul Worcestershire și oțetul.
- Condimentează cu sare și piper.
- Lasă la foc mic 1-2 minute și amestecă frecvent.
- Repartizează cotletele pe farfurii și toarnă sosul deasupra.
- Servește cu mentă tocată.
Credit Foto: Fotolia/Gresei
Poza principala
- 6 cotlete miel
- 1 lingură ulei măsline
- sucul de la 1 clementină
- 1 linguriță oțet vin roșu
- 1 legătură mentă
- sare
- piper
- 1 lingură sos Worcestershire
Ce spuneți de o cină formată din cotlete de miel asezonate cu mentă și sos de clementine?
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu