Home » Mâncăruri » Cotlete de miel cu menta
Mâncăruri

Cotlete de miel cu menta

  1. Într-o tigaie adaugă uleiul de măsline și prăjește cotletele de miel 3 minute pe fiecare parte.
  2. Când carnea este gata, scoate-o pe o farfurie și acoper-o cu folie de aluminiu pentru a fi păstrată caldă.
  3. În tigaia în care ai prăjit carnea, adaugă sucul de la clementină, sosul Worcestershire și oțetul.
  4. Condimentează cu sare și piper.
  5. Lasă la foc mic 1-2 minute și amestecă frecvent.
  6. Repartizează cotletele pe farfurii și toarnă sosul deasupra.
  7. Servește cu mentă tocată.

  Credit Foto: Fotolia/Gresei

Poza principala

cotlete_miel_menta.jpg

  • 6 cotlete miel
  • 1 lingură ulei măsline
  • sucul de la 1 clementină
  • 1 linguriță oțet vin roșu
  • 1 legătură mentă
  • sare
  • piper
  • 1 lingură sos Worcestershire
Ce spuneți de o cină formată din cotlete de miel asezonate cu mentă și sos de clementine?
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.