1. Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Intr-un castron, puneti cotletele, sarea, piperul si sosul pentru gratar, lasand la marinat pentru 10 minute. Puneti cotletele intr-o tava si dati la cuptor pentru 15 minute, sau pana cand carnea este frageda.
2. Intr-o tigaie, aduceti la fierbere vinul si tarhonul pentru 2 minute. Adaugati untul si amestecati pana cand sosul se ingroasa. Adagati si smantana si potriviti de piper.
3. Turnati sosul peste cotlete si serviti alaturi de ceapa verde sotata.
Poza principala
Galerie foto
8 cotlete de miel
sare si piper
125 ml sos pentru gratar
125 ml vin alb
tarhon uscat
30 g unt
45 ml smantana
Puteti gasi carne de miel pe tot parcursul anului in hipermarketuri sau in macelariile arabesti.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu