Pregătește niște cotlete de miel ca un profesionist! Gordon Ramsay te învață să faci cele mai delicioase cotlete de miel picante.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: mediu
Porții: 4
Ingrediente
- 2 X 6 cotlete de miel cu os
- 1 linguriță boabe de ienibahar măcinate
- 1 linguriță piper negru măcinat
- 1 linguriță ghimbir măcinat
- 1 linguriță schinduf măcinat
- 1 linguriță scorțișoară măcinată
- 1/2 linguriță nucșoară proaspăt rasă
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 lingură ulei vegetal
Modalitate de preparare
Pune coastele pe masa de lucru, amestecă toate condimentele măcinate și freacă bine carnea cu ele, apoi cu ulei de măsline.
Acoperă carnea și las-o la marinat cel puțin câteva ore.
Încinge cuptorul la 200 de grade.
Încinge uleiul vegetal și rumenește coastele ușor pe toate părțile.
Pune coastele pe un gratar deasupa unei tăvi și frige-le timp de 10-12 minute, până se pătrund.
Imediat ce este făcută carnea, se lasă să se odihnească 10 minute, apoi se taie în porții individuale și se servește cu tabule sau garnitură de orez.
Poftă bună!
Citește și: Cum alegem corect ouăle și carnea de miel pentru Paște?
Citește și: 10 fructe și legume cu un conținut mare de vitamina C
Sursă foto: 123RF
Adaugă comentariu