Pune crutoanele in masina de cafea (ori in blender) si faramiteaza-le, iar usturoiul piseaza-l.
Unge cotletele de miel pe o parte cu mustar, iar pe cealalta, cu usturoiul pisat. Partea unsa cu mustar asaz-o peste firimiturile de crutoane, iar partea cu usturoi condimenteaz-o cu rozmarin proaspat.
Pune cotletele astfel pregatite in tava, intr-o punga de hartie (unsa cu ulei), in cuptorul preincalzit, pentru 50-60 de minute.
Serveste-le calde, alaturi de mix de legume, orez sau fasole verde.
Revista FEMEIA.
Poza principala
Galerie foto
4 cotlete de miel cu os
3 linguri cu mustar Dijon
100 g crutoane
6-7 catei de usturoi
3 linguri cu ulei de masline
cimbru
oregano uscat
rozmarin verde
sare, piper
Iata o modalitate delicioasa de a gati mielul.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu