1. Potriviti cuptorul la 200 de grade.
2. Turnati uleiul de masline peste cotlete si asezonati cu sare si piper. Asezati cotletele intr-o tava. Dati la cuptor cotletele pentru 20-25 de minute, intorcandu-le
la fiecare 10 minute pana cand se rumenesc pe fiecare parte.
3. Turnati cate 1 lingura de sos de mere pe fiecare cotlet, apoi asezati cate o felie de branza Stilton.
4. Dati din nou la cuptor si gatiti pentru inca 5-10 minute, sau pana cand branza se topeste, apoi serviti.
Poza principala
Galerie foto
2-4 cotlete de porc
1/2 – 1 lingura de ulei de masline light
sare si pier
2-4 linguri sos de mere
2-4 felii de branza Stilton
Iata o modalitate delicioasa de a prepara friptura. Pofta buna!
Numar de portii
2-4
Facebook Comments
Adaugă comentariu