Home » Mâncăruri » Cotlete de porc cu mustar
Mâncăruri

Cotlete de porc cu mustar

  1. Pregătiți cotletele de porc eliminând grăsimea, apoi plasați carnea între două folii alimentare și aplatizați cu un sucitor.
  2. Încingeți o tigaie și gătiți bucățile de carne la foc ridicat aproximativ 5 minute.
  3. Scoateți carnea și lăsați-o pe o placă încălzită.
  4. Adăugați cidrul în tigaie și mențineți pe foc pentu a obține o glazură, apoi lăsați tigaie deoparte pentru 1 minut și adăugați muștarul.
  5. Încorporați smântâna amestecând continuu la foc mic.
  6. Turnați sosul peste friptură.
  7. Serviți cu salată, cartofi la cuptor sau legume la alegere.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

cotlete_de_porc_cu_mustar.jpg

  • 2 cotlete de porc
  • 2 lingurițe ulei de măsline cu aromă de usturoi
  • 125 ml cidru
  • 1 lingură muștar boabe
  • 75 ml smântână cu conținut ridicat de grăsime
Adăugați o garnitură la alegere pentru una din cele mai gustoase fripturi.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.