- Pregătiți cotletele de porc eliminând grăsimea, apoi plasați carnea între două folii alimentare și aplatizați cu un sucitor.
- Încingeți o tigaie și gătiți bucățile de carne la foc ridicat aproximativ 5 minute.
- Scoateți carnea și lăsați-o pe o placă încălzită.
- Adăugați cidrul în tigaie și mențineți pe foc pentu a obține o glazură, apoi lăsați tigaie deoparte pentru 1 minut și adăugați muștarul.
- Încorporați smântâna amestecând continuu la foc mic.
- Turnați sosul peste friptură.
- Serviți cu salată, cartofi la cuptor sau legume la alegere.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 2 cotlete de porc
- 2 lingurițe ulei de măsline cu aromă de usturoi
- 125 ml cidru
- 1 lingură muștar boabe
- 75 ml smântână cu conținut ridicat de grăsime
Adăugați o garnitură la alegere pentru una din cele mai gustoase fripturi.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu