Mâncăruri

Cotlete de porc cu mustar

  1. Pregătiți cotletele de porc eliminând grăsimea, apoi plasați carnea între două folii alimentare și aplatizați cu un sucitor.
  2. Încingeți o tigaie și gătiți bucățile de carne la foc ridicat aproximativ 5 minute.
  3. Scoateți carnea și lăsați-o pe o placă încălzită.
  4. Adăugați cidrul în tigaie și mențineți pe foc pentu a obține o glazură, apoi lăsați tigaie deoparte pentru 1 minut și adăugați muștarul.
  5. Încorporați smântâna amestecând continuu la foc mic.
  6. Turnați sosul peste friptură.
  7. Serviți cu salată, cartofi la cuptor sau legume la alegere.

  Credit Foto: 123RF

Poza principala

cotlete_de_porc_cu_mustar.jpg

  • 2 cotlete de porc 
  • 2 lingurițe ulei de măsline cu aromă de usturoi 
  • 125 ml cidru
  • 1 lingură muștar boabe
  • 75 ml smântână cu conținut ridicat de grăsime
Adăugați o garnitură la alegere pentru una din cele mai gustoase fripturi.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE