1. Amestecati uleiul de masline, usturoiul, cimbrul si jumatate din otetul balsamic. Turnati peste cotlete si lasati sa marineze timp de 10-15 minute.
2. Transferati totul intr-o oala si adaugati jumatatile de rosii. Turnati otetul balsamic ramas si coaceti intr-un cuptor incalzit deja timp de 30 de minute sau pana cand cotletele s-au rumenit. Serviti cotletele cu cartofi copti sau legume.
ALTERNATIVA: folositi 100 ml de suc de mere proaspat si 10 ml de otet de mare in loc de otet balsamic.
Poza principala
Galerie foto
30 ml ulei de masline
2 capatani de usturoi
10 g cimbru proaspat (5 g uscat)
80 ml otet balsamic
4-6 cotlete de porc, taiate
8 rosii injumatatite
Aroma dulce si usor intepatoare a otetului balsamic complementeaza cotletele de porc din aceasta reteta. Adaugati felii de mere verzi si coaceti alaturi.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu