Home » Cotlete de porc la cuptor

Cotlete de porc la cuptor

1. Amestecati uleiul de masline, usturoiul, cimbrul si jumatate din otetul balsamic. Turnati peste cotlete si lasati sa marineze timp de 10-15 minute. 

2. Transferati totul intr-o oala si adaugati jumatatile de rosii. Turnati otetul balsamic ramas si coaceti intr-un cuptor incalzit deja timp de 30 de minute sau pana cand cotletele s-au rumenit. Serviti cotletele cu cartofi copti sau legume.

ALTERNATIVA: folositi 100 ml de suc de mere proaspat si 10 ml de otet de mare in loc de otet balsamic.

Poza principala

h_01041904mica.jpg

30 ml ulei de masline
2 capatani de usturoi
10 g cimbru proaspat (5 g uscat)
80 ml otet balsamic
4-6 cotlete de porc, taiate
8 rosii injumatatite

Aroma dulce si usor intepatoare a otetului balsamic complementeaza cotletele de porc din aceasta reteta. Adaugati felii de mere verzi si coaceti alaturi.
Numar de portii
4
Facebook Comments