1. Toacă ingredientele pentru marinată şi amestecă-le. Spală carnea, bate-o şi las-o la frigider timp de 4 ore.
2. Pune carnea pe grill sau la tigaie până se rumeneşte. Presară chili. Serveşte cu marinată.
Truc: Poţi folosi la fel de bine marinata pentru a frăgezi carnea, nu doar ca garnitură. După ce baţi bine carnea, ţine-o în acest amestec şi abia apoi pune-o pe grill.
Credit foto: Photoland/Profimedia
Poza principala
Galerie foto
2 cotlete de porc cu os
Pentru marinată:
O mână de pătrunjel verde tocat
1 ardei gras galben tăiat cubuleţe
8 măsline verzi tăiate rondele
3 linguri de ulei de măsline
1 vârf de cuţit de chilli
sare
piper
Un prânz simplu şi săţios pentru doamnele care nu au timp să bucătărească.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu