Home » Deserturi & băuturi » Cranţ cu gem
Deserturi & băuturi

Cranţ cu gem

1.Într-un castron, mixează margarina cu zahărul până se topește. Adaugă oul, încorporează făina amestecată cu praful de copt. În compoziţia astfel obţinută, adaugă fulgii de ovăz și orz.
 
2.Întinde trei sferturi din aluat într-o tavă unsă cu margarină și tapetată cu făină. Unge cu dulceaţa de zmeură, rade deasupra restul de aluat.
 
3.Coace la cuptor aceasta prajitura cu gem, la foc moderat, aproximativ 40 de minute. Taie prăjitura numai după ce s-a răcit complet.

 

Prajitura de portocale cu dulceata

Poza principala

crant_cu_gem_mica.jpg

1 plic praf de copt
150 g făină
200 g zahăr
120 g margarină
1 ou
100 g fulgi de orz
100 g fulgi de ovăz
1 borcan dulceaţă de zmeură

 

Briose cu dulceata

Un dulce excelent cu gem pentru zilele de post.
Numar de portii
10
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.