Home » Crap îmbătat

Crap îmbătat

1.Taie peștele în bucăţi, stropește-le cu lămâie și presară sare. Așază-le într-o tavă, toarnă 100 ml de ulei și lasă la cuptor să se pătrundă bine.
 
2.Separat, înăbușă ceapa în restul de ulei. Adaugă făina dizolvată în 100 ml de apă.
 
3.Pune rondele de morcov și usturoi, cubuleţe de roșie și ardeiul iute tocat fin. Toarnă pasta de roșii dizolvată într-un litru de apă călduţă.
 
4.Dă sosul în câteva clocote, după care pune-l peste bucăţile de pește și bagă la cuptor. Spre final, stropește cu vin.

 

Pește cu nucă

Poza principala

crap_imbatat_mica.jpg

700 g crap eviscerat
7 roşii
1 ardei iute
2 cepe
1 morcov
6 căței de usturoi
3 linguri cu pastă de tomate
1 pahar cu vin alb sec
1 lingură cu făină
1 lămâie
150 ml ulei
sare

 

Crap cu sos aromat

O rețetă cu gust desăvârşit, cu care iți vei da prietenii pe spate
Numar de portii
4
Calorii
295
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE