- Plasați o tigaie pe foc și adăugați la încins 1-2 linguri de ulei de măsline.
- Tăiați șunca în bucățele mici și adăugați-le în tigaie.
- Prăjiți-le câteva minute până când devin aurii și crocante.
- Scoateți semințele de la ardeiul iute și tocați-l mărunt.
- Curățați ciupercile și feliați-le subțire.
- Desprindeți frunzele de pe crenguțele de cimbru.
- Adăugați ardeiul iute, ciupercile și cimbrul în tigaie și prăjiți pentru 5-7 minute.
- Condimentați cu sare și piper după gust.
- Adăugați creme fraiche, dați sosul în clocot și lăsați pe foc pentru încă 1 minut.
- Serviți sosul fierbinte împreună cu o bucată de pește, pui sau sos de bază pentru o porție generoasă de paste făinoase.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- ueli de măsline
- 4 feliuțe șuncă afumată
- 1/2 ardei iute roșu
- 200 g ciuperci
- 4 crenguțe cimbru proaspăt
- sare
- piper măcinat
- 4 linguri creme fraiche
Merge cu pui, peste sau pește!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu