Aperitive, salate, sosuri

Crema cu sunca si ciuperci

  1. Plasați o tigaie pe foc și adăugați la încins 1-2 linguri de ulei de măsline.
  2. Tăiați șunca în bucățele mici și adăugați-le în tigaie.
  3. Prăjiți-le câteva minute până când devin aurii și crocante.
  4. Scoateți semințele de la ardeiul iute și tocați-l mărunt.
  5. Curățați ciupercile și feliați-le subțire.
  6. Desprindeți frunzele de pe crenguțele de cimbru.
  7. Adăugați ardeiul iute, ciupercile și cimbrul în tigaie și prăjiți pentru 5-7 minute.
  8. Condimentați cu sare și piper după gust.
  9. Adăugați creme fraiche, dați sosul în clocot și lăsați pe foc pentru încă 1 minut.
  10. Serviți sosul fierbinte împreună cu o bucată de pește, pui sau sos de bază pentru o porție generoasă de paste făinoase.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

crema_cu_sunca_si_ciuperci.jpg

  • ueli de măsline
  • 4 feliuțe șuncă afumată
  • 1/2 ardei iute roșu
  • 200 g ciuperci 
  • 4 crenguțe cimbru proaspăt
  • sare
  • piper măcinat
  • 4 linguri creme fraiche
Merge cu pui, peste sau pește!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE