Cremă de brânză cu salvie

1. Spală bine frunzele de salvie, de pătrunjel și de busuioc. Lasă-le să se zvânte, după care taie-le cât mai mărunt.

2. Într-un bol, freacă bine brânza de vaci cu urda și untul.

3. Adaugă verdeaţa, puţină coajă rasă de lămâie și acrește cu zeamă de lămâie.

4. Freacă energic și potrivește gustul de sare și piper.

5. Lasă crema de branza cu salvie la rece cel puţin 1-2 ore, după care servește pe felii de pâine și rondele de roșie.

Bruschete cu crema de branza

Poza principala

crema_de_branza_cu_salvie_mica.jpg

200 g brânză de vaci

150 g urdă

1 linguriță cu unt

3 frunze salvie

2 frunze busuioc

pătrunjel

1 lămâie

sare

piper

 

Bărcuțe cu cremă de brânză

Crema de brânză cu salvie este excelentă pentru tartine aromate si rapide.
Numar de portii
6
Calorii
190
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE