1. Spală bine frunzele de salvie, de pătrunjel și de busuioc. Lasă-le să se zvânte, după care taie-le cât mai mărunt.
2. Într-un bol, freacă bine brânza de vaci cu urda și untul.
3. Adaugă verdeaţa, puţină coajă rasă de lămâie și acrește cu zeamă de lămâie.
4. Freacă energic și potrivește gustul de sare și piper.
5. Lasă crema de branza cu salvie la rece cel puţin 1-2 ore, după care servește pe felii de pâine și rondele de roșie.
Poza principala
Galerie foto
200 g brânză de vaci
150 g urdă
1 linguriță cu unt
3 frunze salvie
2 frunze busuioc
pătrunjel
1 lămâie
sare
piper
Crema de brânză cu salvie este excelentă pentru tartine aromate si rapide.
Numar de portii
6
Calorii
190
Facebook Comments
Adaugă comentariu