Pasul 1: Freaca galbenusurile impreuna cu zaharul, apoi fierbe la bain-marie.
Pasul 2: Peste esenta de cafea, toarna romul si laptele, amestecand incontinuu, pana se ingroasa compozitia. Ia vasul de pe foc si lasa la racit.
Pasul 3: Bate albusurile spuma, adauga scortisoara si combina cu crema.
Pasul 4: Pune crema in cupe la frigider. Cat timp se raceste, prepara frisca dupa instructiunile de pe plic.
Revista FEMEIA DE AZI
Poza principala
1/2 l lapte
4 oua
7 linguri cu zahar
1 lingurita cu scortisoara
100 g esenta de cafea
1 lingura cu rom
Pentru decor:
30 g fulgi de ciocolata
1 plic praf pentru frisca
125 ml lapte
O crema delicioasa, care poate fi servita ca atare sau poate fi folosita ca umplutura pentru diferite prajituri.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu