Home » Crema de ciocolata alba

Crema de ciocolata alba

1. Pune laptele la fiert cu batonul de vanilie. Dupa ce a dat într-un clocot, îndeparteaza vanilia.

2. Separat, amesteca amidonul cu zaharul și câteva linguri cu lapte calduț. Toarna apoi peste restul de lapte și amesteca energic pentru a nu ramâne cocoloașe.

3. Dupa ce s-a legat compozitia, oprește focul și încorporeaza ciocolata alba data pe razatoare. 

4. Omogenizeaza și repartizeaza în doua pahare. Cât este fierbinte, rade deasupra ciocolata cu lapte și pe cea alba. Lasa sa se raceasca complet.

 

Cheesecake de ciocolată

Poza principala

crema_de_cioco_mica.jpg

100 g ciocolata cu lapte

50 g ciocolata alba

 

Pentru crema

350 ml lapte

1/2 lingura amidon

1 lingura cu zahar

100 g ciocolata alba

1/2 baton de vanilie

 

Tort cremos de ciocolata

Perfecta pentru un moment în doi!
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.