Piure cremos de conopidă, perfect pentru o garnitură ușoară și aromată.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 6
Ingrediente:
- 1 conopidă mare, ruptă în buchete
- 2 cepe, tocate
- 1 l lapte
- piper alb
- 2 cuburi unt
Modalitate de preparare:
- Puneți conopida și ceapa într-o tigaie mare, apoi turnați lapte suficient cât să acopere ingredientele.
- Se aduce în punctul de fierbere și se menține timp de 15-20 de minute, sau până când conopida este complet fragedă.
- Se transferă conopida și ceapa într-un blender cu o lingură mare de lapte.
- Pulsați până la omogenizare și până când aveți o textură cremoasă.
- Adaugați mai mult lapte, dacă doriți.
- Se condimentează cu sare și piper.
- Se servește cu unt topit pe deasupra sau parmezan.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu