1. Preincalziti cuptorul. Ungeti opt cupe cu unt. Incalziti frisca si laptele pana ce se formeaza bule mici pe margini. Adaugati expresso-ul si lichiorul.
2. Bateti galbenusurile si zaharul pudra pana ce amestecul devine cremos. Adaugati compozitia de cafea putin cate putin, amestecand continuu.
3. Strecurati compozitia printr-o sita si turnati-o in cupe. Puneti cupele intr-o tava si coaceti timp de 40-45 de minute.
4. Lasati compozitia sa se raceasca si acoperiti fiecare cupa cu o folie. Lasati amestecul sa se raceasca peste noapte. Serviti cu dulceata de visine.
Poza principala
Galerie foto
350 ml frisca
125 ml lapte
50 ml cafea expresso
15 ml lichior Kahlua sau Tia Maria
6 galbenusuri
75 g zahar pudra
Crema poate fi preparata folosind o varietate de arome, insa secretul acestui desert este acela ca el sa fie untos si nu aspru.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu