1: Curata morcovii si da-i pe razatoarea mica. Soteaza ceapa in putin ulei si adauga morcovul ras si ardeiul taiat cubulete.
2: Lasa pe foc pana se inmoaie morcovul, apoi adauga chimen.
3: Dupa un minut, trage de pe foc, lasa sa se racoreasca, apoi da totul prin mixer pana se face piure.
4: Adauga apa pana la consistenta dorita si lasa pe foc inca 5-10 minute.
5: Pregateste crutoane din felii subtiri de bagheta unse cu ulei de masline si date la cuptor. Serveste-o fierbinte, cu crutoane si marar verde proaspat.
Revista FEMEIA DE AZI
Poza principala
Galerie foto
5-6 morcovi mari
2 cepe potrivite
1 ardei gras rosu
1 lingurita rasa cu chimen pisat
ulei
marar
Daca ti-e pofta de o supa de legume, aceasta este cu siguranta cea pe care trebuie sa o incerci.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu