Migdalele se pun într-o tavă și se introduc 5 minute în cuptorul preîncălzit la 180 grade.
Gălbenușurile se freacă cu zahărul, se adaugă făina și amidonul.
Se adaugă laptele fierbinte in fir subțire, amestecând coontinuu.
Lăsați compoziția la foc mic până când se îngroașă, continuând să amestecați.
Repartizați crema în recipiente, iar când se răcește lasați al frigider pentru aproximativ 2 ore.
Serviți cu frișcă și migdale coapte.
Credit foto: Fotolia/ Jérôme Rommé
Poza principala
4 gălbenușuri
500 ml lapte ovăz
80 g zahăr
30 g făină
1 lingură amidon
250 ml frișcă lichidă
200 g migdale
Pregătește o crema delicioasă în doar 15 minute și surprinde-i pe cei dragi cu un desert răcoritor.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu