Home » Crema cu lapte de ovaz si migdale

Crema cu lapte de ovaz si migdale

Migdalele se pun într-o tavă și se introduc 5 minute în cuptorul preîncălzit la 180 grade.
Gălbenușurile se freacă cu zahărul, se adaugă făina și amidonul.
Se adaugă laptele fierbinte in fir subțire, amestecând coontinuu.
Lăsați compoziția la foc mic până când se îngroașă, continuând să amestecați.
Repartizați crema în recipiente, iar când se răcește lasați al frigider pentru aproximativ 2 ore.
Serviți cu frișcă și migdale coapte.

Credit foto: Fotolia/ Jérôme Rommé

Poza principala

crema_vanilie_migdale.jpg

4 gălbenușuri
500 ml lapte ovăz
80 g zahăr
30 g făină
1 lingură amidon
250 ml frișcă lichidă
200 g migdale

Pregătește o crema delicioasă în doar 15 minute și surprinde-i pe cei dragi cu un desert răcoritor.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.