- Stoarce sucul de la cele 2 limete.
- Amestecă sucul obținut cu zahărul și sosul de pește.
- Condimentează creveții cu sare și piper.
- Încinge o tigaie tip grill și frige creveții până când aceștia devin roz, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
- Amestecă creveții cu sosul pregătit, adaugă coriandru, alunele și prazul tocat.
- Dacă mai este nevoie, puteți adăuga suc de limetă opțional.
- Serviți cu salată.
Credit Foto: Fotolia/ cobraphoto
Poza principala
- 2 limete
- 2 lingurițe sos de pește
- jumătate linguriță zahăr
- 15 creveți jumbo
- 2 lingurițe ulei floarea soarelui
- sare grunjoasă
- piper
- 70 g coriandru, tocat
- 80 g alune sărate
- 2 fire praz
Frigeți creveții până când devin roz și serviți cu sos de limetă , alune prăjite și salată.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu