Home » Mâncăruri » Creveti cu limeta, coriandru si alune
Mâncăruri

Creveti cu limeta, coriandru si alune

  1. Stoarce sucul de la cele 2 limete.
  2. Amestecă sucul obținut cu zahărul și sosul de pește.
  3. Condimentează creveții cu sare și piper.
  4. Încinge o tigaie tip grill și frige creveții până când aceștia devin roz, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
  5. Amestecă creveții cu sosul pregătit, adaugă coriandru, alunele și prazul tocat. 
  6. Dacă mai este nevoie, puteți adăuga suc de limetă opțional.
  7. Serviți cu salată. 

  Credit Foto: Fotolia/ cobraphoto

Poza principala

creveti_limeta_coriandru_alune.jpg

  • 2 limete
  • 2 lingurițe sos de pește
  • jumătate linguriță zahăr
  • 15 creveți jumbo
  • 2 lingurițe ulei floarea soarelui
  • sare grunjoasă
  • piper
  • 70 g coriandru, tocat
  • 80 g alune sărate
  • 2 fire praz 
Frigeți creveții până când devin roz și serviți cu sos de limetă , alune prăjite și salată.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.