Creveti cu sofran si vin

  1. Spălați creveții și decorticați-i, eliminând și intestinul negru. 
  2. Căliți creveții într-o tigaie împreună cu untul.
  3. Mențineți pe foc pentru aproximativ 5 minute, apoi adpugați vinul alb și șofranul.
  4. Lăsați să fiarbă până când se evaporă vinul.
  5. Condimentați cu sare și piper după gust.
  6. La final presărați ceapa verde tocată și serviți preparatul cald.

  Credit Foto: Thinkstock/getty images

Poza principala

creveti_cu_sofran.jpg

  • 500 g creveți
  • 40 g unt
  • 200 ml vin alb
  • 2 lingurițe șofran
  • sare
  • piper măcinat
  • 1/2 legătură ceapă verde
Combină acești creveți cu o porție de spaghetti pentru o cină sățioasă, aromată și elegantă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE