- Prepară mai intâi sosul, amestecând vinul cu oțetul, sucul de la portocală și două linguri de zahăr.
- Amestecă cele două tipuri de făină.
- Adaugă un praf de sare și apa minerală de la frigider.
- Amestecă până când compoziția devine omogenă.
- Curăță creveții și spală-i foarte bine.
- Trece-i prin aluatul obținut și prăjește-i aproximativ 5 minute.
- Servește cu sosul dulce acrișor obținut.
Pentru un gust mai intens poți pregăti creveții la grătar, serviți cu același sos dulce acrișor.
Credit Foto: Fotolia/ kungverylucky
Poza principala
- 40 creveti tiger
- 200 g făină
- 1 lingură făină grâu
- 1 pahar apă minerală
- ulei
- 250 ml vin alb
- 2 linguri zahăr
- 50 ml oțet
- jumătate de portocală
Prepară o cină aromată și crocantă cu creveți prăjiți serviți cu sos dulce acrișor.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu