Home » Creveti cu usturoi si ardei rosii

Creveti cu usturoi si ardei rosii

  1. Lăsați creveții întregi sau îndepărtați-le capul și curățați-i, păstrând codița.
  2. Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
  3. Adăugați usturoiul, ardeii uscați, puțină sare și piper. 
  4. Prăjiți torul la foc mic pentru aproximativ 1 minut, până când usturoiul începe să se rumenească.
  5. Adăugați creveții în tigaie, măriți flacăra și prăjiți-i pe fiecare parte câte 1 minut. 
  6. Când creveții si-au schimbat în totalitate culoarea, atunci sunt gata. 
  7. Aranjați creveții pe un platou cald sau pe farfurii și stropiți-i cu uleiul din tigaie.
  8. Presărați pătrunjel pe deasupra și serviți imediat cu felii de lămâie și pâine prăjită.

  Credit Foto: 123RF

Poza principala

creveti_cu_usturoi.jpg

  • 600 g creveți cruzi, mari
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 5-6 căței usturoi, tocați
  • 2 ardei roșii uscați, tocați mărunt
  • sare 
  • piper măcinat
  • frunze de pătrunjel tocat
  • câteva felii de lămâie
Invitație la masă, pentru iubitorii Spaniei avem creveți cu usturoi.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.