Un bol fierbinte cu creveți, gata în doar 20 de minute.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 1 lingură ulei vegetal
- 1 ceapă fin tocată
- 1 linguriță ghimbir proaspăt, dat pe răzătoare
- 1-2 lingurițe pastă Thai curry
- 400 g roșii tocate la conservă
- 50 g nucă de cocos
- 400 g creveți
- coriandru tocat, pentru a servi
Modalitate de preparare:
- Se încălzește uleiul într-o cratiță.
- Se adaugă ceapa și ghimbirul, apoi se lasă să se înmoaie câteva minute.
- Adăugați pasta de curry și gătiți pentru încă 1 minut.
- Încorporați conserva de roșii și nuca de cocos.
- Aduceți în punctul de fierbere și mențineți pe foc pentru 5 minute.
- În cazul în care sosul devinde prea gros, adăugați puțină apă.
- Adăugați creveții și păstrați pe foc nu mai mult de 5 minute.
- Serviți alături de orez și cu coriandru tocat pe deasupra.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu