1.Spală cartofii și pune-i la fiert în apă cu sare. După ce au fiert, curăţă-i de coajă și trece-i prin mașina de tocat.
2.Amestecă-i cu un ou, cașcavalul ras, șunca tăiată cubuleţe, sare și piper. După ce s-au încorporat, presară 100 g făină și frământă până obţii un aluat potrivit.
3.Aluatul astfel obţinut fă-l sul și împarte-l în bucăţi lungi.
4.Trece crochetele prin restul de făină, apoi prin ouăle bătute și pesmet, după care rumenește-le în baie de ulei.
5.Scoate-le pe hârtie absorbantă și servește-le cu sos ușor picant.
Poza principala
Galerie foto
1 kg cartofi
150 g făină
100 g caşcaval
100 g șuncă de Praga
3 ouă
100 g pesmet
ulei
sare
piper
Un antreu crocant și gustos.
Numar de portii
6
Calorii
315
Facebook Comments
Adaugă comentariu