1.Spală bine cartofii și pune-i la fiert, în coajă, cu un praf de sare.
2.După ce s-au fiert, lasă-i să se răcorească puţin, curăţă-i de coajă și zdrobește-i ușor cu furculiţa sau mixerul.
3.Adaugă cașcavalul ras, două linguri cu făină și un ou bătut cu un praf de sare și piper.
4.Din compoziţia astfel obţinută, modelează crochete cu palmele pudrate cu făină.
5.Trece-le prin restul de ouă bătute și apoi prin pesmet. Rumenește-le în baie de ulei și scoate-le pe hârtie absorbantă.
Poza principala
Galerie foto
100 g caşcaval ras
3 cartofi mari
3 ouă
4 linguri cu făină
4 linguri cu pesmet
ulei
sare
piper
Crochetele de cartofi sunt antreul ideal pentru serile petrecute cu cei dragi. Se potrivesc perfect cu un pahar cu vin.
Numar de portii
4
Calorii
370
Facebook Comments
Adaugă comentariu