- Lintea se lasă la înmuiat pe timpul nopții.
- Se fierbe 15 minute se scurge și se pasează cu blenderul.
- Într-un castron amestecă lintea cu oul.
- Adaugă piperul, chimenul, boiaua, sarea și frunzele de coriandru tocate.
- Amestecă toate ingredientele iar din compoziția rezultată formează crochete rotunde.
- Pune crochetele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
- Acoperă tava cu folie de aluminiu.
- Introdu tava la cuptor pentru 30 minute.
- Servește crochetele cu salata de castraveți.
Credit Foto: Fotolia/ dolphy_tv
Poza principala
- 350 g linte roșie
- 1 ou
- 1 lingură chimen
- 1 legătură coriandru
- jumătate linguriță piper
- sare
- 1 linguriță boia iute
- 1 linguriță boia dulce
Dacă îți place lintea roșie trebuie să încerci aceste chiftele dietetice și aromate.
Numar de portii
4-5
Facebook Comments
Adaugă comentariu