Promo

Crostata cu dovleac

1.Pentru crostată, frământă un aluat din amestecul de făinuri, alune măcinate și sare, ouăle și untul la temperatura camerei. Întinde aluatul în tavă și dă-l la rece.

2.Între timp, taie cubulețe dovleacul și călește-le în untul topit. 

3.Unge aluatul cu brânza de vaci și pune deasupra cubulețele de dovleac. Presară zahăr brun deasupra și dă la cuptorul preâncălzit vreme de 30-40 de minute sau până aluatul s-a copt și a devenit crocant.

credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

crostata_cu_dovleac_513985407_mica.jpg

pentru crostată

200 g făină 000

100 g făină de secară

50 g alune/nuci măcinate

2 gălbenușuri

1 ou

140 g unt 

sare

 

pentru umplutură

500 g dovleac

300 g brânză de vaci/ricotta/urdă

100 g unt

zahăr brun

Un desert în ton cu anotimpul pe care-l traversăm.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE