Scoate sâmburii de la cireșe și amestecă-le cu miere și ghimbirul ras.
Pentru aluat, amestecă într-un castron făina împreună cu untul, fulgii de cocos, scorțișoara, malțul și un praf de sare.
Amestecă bine toate ingredientele până la obținerea unui aluat sfărâmicios.
Într-un vas de cuptor, așează mai întăi cireșele, apoi acoperă-le cu aluat.
Introdu tava la 180 de grade pentru 30 minute.
Servește prăjitura atât caldă cât și rece.
Credit Foto: Fotolia/ beataaldridge
Poza principala
500 g cireșe
3 linguri miere
150 g făină
100 g cocos răzuit
100 g unt
sare
1 linguriță scorțișoară
1 linguriță ghimbir ras
2 linguri malț de grâu
Pentru petrecerile de vară, încearcă această simfonie de arome cu care vei reuși să surprinzi cei mai pretențioși musafiri.
Numar de portii
4-5
Facebook Comments
Adaugă comentariu