- Tăiați fructele în bucăți mari.
- Trageți fructele la tigaie într-o linguriță cu miere, amestecând frecvent, pentru 5 minute.
- Adăugați ghimbirul și scorțișoara.
- Într-un blender, adăugați nucile, făina, zahărul și untul.
- Procesați pentru a obține o compoziție nisipoasă.
- În vase termorezistente sau într-o tavă unsă cu unt, adăugați fructele.
- Acoperiți-le cu amestecul de nuci și introduceți în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 35-40 minute.
- Serviți desertul cald.
Credit Foto: Fotolia/ nicole1991
Poza principala
- 1 mango mare
- 4 banane
- 1 linguriță miere
- 1 linguriță scorțișoară
- 1 linguriță ghimbir ras
- 25 nuci pecan
- 2 linguri zahăr brun
- 60 g făină
- 60 g unt
Vă invităm la un desert irezistibil și fără un conținut ridicat de zahăr.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu