Deserturi & băuturi

Crumble cu mango si nuci

  1. Tăiați fructele în bucăți mari.
  2. Trageți fructele la tigaie într-o linguriță cu miere, amestecând frecvent, pentru 5 minute.
  3. Adăugați ghimbirul și scorțișoara.
  4. Într-un blender, adăugați nucile, făina, zahărul și untul.
  5. Procesați pentru a obține o compoziție nisipoasă.
  6. În vase termorezistente sau într-o tavă unsă cu unt, adăugați fructele. 
  7. Acoperiți-le cu amestecul de nuci și introduceți în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 35-40 minute.
  8. Serviți desertul cald. 

  Credit Foto: Fotolia/ nicole1991

Poza principala

crumble_mango.jpg

  • 1 mango mare
  • 4 banane
  • 1 linguriță miere
  • 1 linguriță scorțișoară
  • 1 linguriță ghimbir ras
  • 25 nuci pecan
  • 2 linguri zahăr brun
  • 60 g făină
  • 60 g unt
Vă invităm la un desert irezistibil și fără un conținut ridicat de zahăr.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE