Sărac în grăsimi, dar extrem de gustos, un desert perfect.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 6
Ingrediente:
- 3 cutii X 410 g felii piersici
- coaja rasă de la 1 lămâie
- sucul de la 1/2 lămâie
- 1 linguriță sirop de agave
- 140 g făină
- 50 g terci de ovăz
- 25 g unt rece, ras
Modalitate de preparare:
- Se încălzește cuptorul la 200 ° C.
- Se scurg piersicile, dar se păstrează sucul.
- Așezați piersicile într-un vas de copt adânc, cu diametrul de aproximativ 20 x 30 cm.
- Răzuiți coaja de lamaie și sucul peste care adăugați siropul de agave și amestecati totul împreună.
- Într-un castron, combinați făina, ovăzul, unt și 4 linguri suc păstrat de la piersici.
- Se amestecă împreună, la început cu lingura, apoi cu degetele, până când se obține un amestec sfărâmicios.
- Distribuiți peste piersici, apoi coaceți timp de 35 de minute până când devine crocant în partea de sus.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu