Revista Practic în bucătărie

Cu Beko e Martisor tot anul!

Text
ADVERTORIAL
Este Martie din nou si, ca in fiecare an, prima zi de primavara iti trezeste in mod misterios simturile si te face sa vezi si sa apreciezi mai mult ca niciodata ce se intampla in jurul tau. Ghioceii, zambilele, primele raze calde ale soarelui, Martisoarele sunt doar cateva dintre cadourile lui Martie.
beko_dfn6511_foto_beko.jpg

In valtoarea si agitatia zilnica adesea uiti insa, chiar si in Martie, de cei care iti sunt cel mai aproape: familia, prietenii dragi. Anul acesta, pentru a-ti lua revansa pentru primaverile pierdute, ce-ar fi sa instaurezi o noua regula si, de Martisor, sa iti iei un moment de ragaz si sa iesi cu familia sau cu prietenii la o plimbare in parc sau la film.

Beko te sustine neconditionat si iti propune ca si aliat noua masina de spalat vase DFN6511. Dotata cu functia de afişare a timpului de spalare ramas si cu programul de pornire cu intarziere pana la 24 de ore, Beko DFN6511 te ajuta sa te organizezi mai bine, astfel incat sa prelungesti micile tale momente de relaxare alaturi de cei dragi si sa te ocupi in acelasi timp de activitatile gospodaresti, chiar si cand nu esti acasa.

Masina de spalat vase Beko DFN6511 dispune si de functia Watersafe, de siguranta impotriva inundatiilor, pentru ca tu sa stai fara griji chiar si atunci cand plimbarea in parc se prelungeste pentru ca cei mici nu se pot desprinde de tobogan.
In plus, Beko DFN 6511 este prietenoasa si cu bugetul tau. Fiind un produs de clasa energetica A, Beko DFN 6511 are un consum redus de electricitate, de doar 1,05 kWh pe ciclu de spalare.

Masina de spalat vase Beko DFN6511:

Caracteristici:
Control electronic
Capacitate: 12 seturi
Optiune half-load
Eficienta energetica A
Eficienta spalare A
Eficienta uscare B
Filtru metal
Consum apa / ciclu spalare 13 L
Consum energetic / ciclu de spalare 1,05kWh
Programare pornire cu intarziere 1-24 h
Timp spalare 20 – 155 min
Afisare timp de spalare ramas
Programe spalare:
Ouick & Clean
Super Mini 20’
Mini 30’
Eco 50°C
Intensiv 70°C
Sistem siguranta impotriva inundatiilor WATERSAFE
Indicator lipsa sare
Indicator clatire suplimentara
Key lock
Dimensiuni (HxLxA) 85×59.8×57 cm

Pret: 1300 RON (include TVA)

Facebook Comments

Taguri

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE