1. Clătește ciupercile sub jet de apă rece și curăță-le de pielițe și codițe. 2. Așază-le în tava de copt unsă cu ulei. Presară în pălăria ciupercilor cașcavalul ras și pătrunjel, sparge câte un ou în fiecare, cu grijă să nu spargi gălbenușul, și pune sare și piper deasupra.
3. Dă-le la cuptorul încins vreo 15 minute și servește-le fierbinți, cu ceapă verde deasupra.
TRUC. Folosește ouă de prepeliță! Dincolo de faptul că sunt mai sănătoase, vei fi sigură astfel că oul nu va curge pe lângă ciupercă.
credit foto: © vaivirga – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
4 ciuperci mari
4 ouă medii
2 linguri cu cașcaval
1 lingură cu ulei de măsline
ceapă verde
sare
piper
Un antreu surprinzator, plin de proteine.
Facebook Comments
Adaugă comentariu