Revista Practic în bucătărie

Cuiburi de ciuperci

1. Clătește ciupercile sub jet de apă rece și curăță-le de pielițe și codițe. 2. Așază-le în tava de copt unsă cu ulei. Presară în pălăria ciupercilor cașcavalul ras și pătrunjel, sparge câte un ou în fiecare, cu grijă să nu spargi gălbenușul, și pune sare și piper deasupra. 

3. Dă-le la cuptorul încins vreo 15 minute și servește-le fierbinți, cu ceapă verde deasupra.

 

TRUC. Folosește ouă de prepeliță! Dincolo de faptul că sunt mai sănătoase,  vei fi sigură astfel că oul nu va curge pe lângă ciupercă.

credit foto: © vaivirga – Fotolia.com

 

Salată de ciuperci cu măsline

Poza principala

cuiburi_de_ciuperci_fotolia_49841528_subscription_xl.jpg_c_vaivirga_-_fotolia.com_mica.jpg

4 ciuperci mari

4 ouă medii

2 linguri cu cașcaval

1 lingură cu ulei de măsline

ceapă verde

sare

piper

 

Ciuperci umplute cu legume

Un antreu surprinzator, plin de proteine.
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE