1. Încinge patru linguri cu ulei și pregăteşte ouăle ochiuri. Separat, decojeşte roşiile, taie-le în cubuleţe, iar ardeii în fâşii.
2. În altă tigaie, pune restul de ulei şi căleşte roşiile împreună cu ardeii. Pentru un plus de gust, adaugă un căţel de usturoi tocat.
3. Potriveşte de sare şi piper şi lasă pe foc până ce scade. Așază deasupra ouăle ochiuri şi dă la cuptor 5-10 minute.
4. Presară câteva frunze de pătrunjel şi serveşte cu felii de pâine toast prăjită.
5. Sugestie. Dacă-ţi place gustul picant, pune un vârf de cuţit de boia când căleşti ardeii!
Poza principala
Galerie foto
Un preparat de inspiraţie spaniolă care te va inspira să-l găteşti repede şi să-l mănânci numaidecât!
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu