1.Fierbe pastele pentru 5 minute în apă cu sare, scurge-le cu atenție pentru a-și păstra forma de cuib.
2.Pentru sosul bechamel, topește o lingură cu unt și adaugă făina, Amestecă să nu se ardă, apoi toarnă deasupra laptele.
3.Pune brânza și lasă pe foc până se topește. Adaugă apoi usturoiul zdrobit, sărează și piperează după gust.
4.Unge cu untul rămas o formă termorezistentă. Așază cuiburile de tagliatelle și printre ele pune tonul scurs bine, dovlecelul tăiat cubulețe și roșiile în jumătate, mazărea decongelată.
5.Toarnă deasupra sosul și coace la foc mic jumătate de oră.
Credit foto: Photoland/Profimedia
250 g tagliatelle (cuiburi)
100 g ton
1 dovlecel mic
100 g roșii cherry
50 g mazăre congelată
2 linguri cu unt
1 lingură cu făină
200 ml lapte
100 g brânză rasă
piper alb măcinat
1 cățel de usturoi
sare
Adaugă comentariu