Text
eCuisine
Foto
Shutterstock
Untul aromat da un plus de savoare fripturilor, somonului si garniturilor.

Iata arma secreta din frigiderul vostru: untul aromat. Un strop de ansoa, capere, ierburi si usturoi (pentru fripturi la minut) sau lamaia alaturi de tarhon (pentru peste sau pui) pot transforma untul obisnuit intr-un deliciu iesit parca dintr-un bistro frantuzesc. Iata cum puteti obtine un unt aromat perfect, jucandu-va cu mirodeniile si ingredientele care va plac:
1. Amestecati 125 g unt moale, la temperatura camerei, intr-un bol. NU IL TOPITI! Adaugati ingredientele tocate fin precum usturoi, ierburi sau capere. Puteti folosi un mixer pentru o omogenizare mai buna.
2. Cu ajutorul unei linguri, puneti untul la marginea unei bucati de folie de plastic. Rulati strans, inchideti capetele si dati la rece.
Facebook Comments
Adaugă comentariu