1. Mixati untul si zaharul impreuna pana se omogenizeaza.
2. Adagati esenta de vanilie, sarea si ouale batute, treptat si mixati bine.
3. Puneti faina si praful de copt si turnati laptele, cate putin, alternativ si mixati de fiecare data. Adaugati zmeura si amestecati usor cu o lingura.
4. Cu o lingura, puneti amestecul in tava de briose. Umpleti fiecare chesa doar pana la jumatate. Dati la cuptor, la 180 de grade, pentru 15-20 de minute sau pana cand sunt gata. Scoateti-le si lasati-le sa se raceaca.
4. Mixati untul pentru toping pana devine cremos. Adaugati zaharul si laptele si mixati pana ce obtineti o compozitie ferma si cremoasa. Adaugati cateva picaturi de colorant alimentar, daca doriti, si coaja rasa de lamaie si portocale. Intindeti peste cupcakes si decorati cu cate o bombonica.
Pentru baza:
120 g unt la temperatura camerei
160 g zahar
5 ml esenta de vanilie
2 oua, batute
240 g faina
10 g praf de copt
un praf de sare
125 ml lapte
250 g zmeura
Pentru topping:
100 g unt la temperatura camerei
250 g zahar pudra
25 ml lapte
colorant alimentar, daca doriti
coaja rasa de lamaie si portocale
Adaugă comentariu