1. Setati cuptorul la 200 grade C.
2. Pentru cupcakes de baza: puneti faina intr-un bol si adaugati untul, zaharul pudra si ouale, apoi bateti pana se omogenizeaza. Adaugati nucile.
3. Puneti aluatul in forme si introduceti la cuptor timp de 12-15 minute. Lasati-le apoi la racit.
4. Pentru crema: Puneti zaharul intr-un bol si adaugati untul. Puneti o lingura de apa fiarta peste cafeaua instant, amestecati pana se divolva apoi turnati peste zaharul cu unt. Bateti bine pana devine usor si pufos.
5. Umpleti spritul cu crema de unt. Taiati partea superioara a fiecarei cupcake de baza si decorati cu crema, circular. Rupeti partea superioara in jumatate si infingeti jumatatile in crema astfel incat sa arate ca doua aripi de fluture. Pudrati cu zahar.
Cupcakes de baza:
125g faina
125g unt
125g zahar pudra
2 oua
60g nuci
Pentru crema:
250g zahar tos
125g unt
1 lingura cafea instant
zahar tos pentru pudrat
12 inele metalice de briose pe o tava cu hartie pergament
sprit
Adaugă comentariu