Home » Cupe aromate

Cupe aromate

1. Spala sfecla și pune-o la copt în cuptor, cam o ora. Separat, taie câte un capacel portocalelor și îndeparteaza cu grija pulpa.

2. Curata sfecla coapta și da-o pe razatoarea mare. Amestec-o cu pulpa de portocala, decojita și taiata cubulete.

3. Adauga nuca macinata și stropește cu uleiul de masline batut cu otetul și mierea.

4. Așaza în portocale frunze de salata, dupa care umple cu amestecul de sfecla. Servește dupa ce au stat la rece câteva minute.

 

Salata galbena cu dressing de portocale si mustar

Poza principala

cupe_mica.jpg

6-8 portocale

2-3 sfecle

1 salata

100 g nuci

5 linguri cu ulei de masline

1 lingurița cu miere

2 lingurite cu oțet

 

Salată energizantă

Un antreu fin și deosebit.
Numar de portii
6-8
Calorii
195
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE