Meniu extra aromat în doar 20 de minute. Iată cât de ușor poți impresiona musafirii pretențioși.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 2 linguri ulei vegetal
- 1 ceapă medie, feliată subțire
- 2 căței de usturoi, feliați subțire
- 1 ardei iute verde, curățat de semințe și feliat
- 3 linguri pastă de curry
- 1 lingură pastă de tomate
- 200 ml stoc de legume
- 200 ml cremă de nucă de cocos
- 350 g creveți
- coriandru proaspăt
- orez pentru a servi
Modalitate de preparare:
- Se încălzește uleiul într-o tigaie mare.
- Se prăjește ceapa, usturoiul și jumătate din cantitatea de ardei timp de 5 minute sau până când se înmoaie.
- Se adaugă pasta de curry și se menține pe foc nu mai mult de 1 minut.
- Se adaugă stocul de legume, crema de cocos și piureul de tomate.
- Fierbeți totul pentru 10 minute.
- Adăugați creveții și fierbeți timp de 3 minute.
- La final adăugați restul cantității de ardei și presărați coriandru proaspăt tocat.
- Serviți alături de orez.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu